Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Првата живородена четворка е зачната во Штип, во клиниката „Д-р Органџиски“

Првата живородена четворка е зачната во Штип Првата живородена четворка во Македонија и на Балканот е зачната во Штип, благодарение на прим. д-р Ванчо Органџиски. Бременоста е постигната со биомедицинско потпомогнато оплодување во нашата клиника. Приказот од ултразвук пред 27 години покажа четири прекрасни дечиња, зачнати

Read More

Со тимот на „Д-р Органџиски“ – врвна здравствена грижа и во вашиот дом

Со тимот на „Д-р Органџиски“ – врвна здравствена грижа и во вашиот дом Болницата „Д-р Органџиски“ ви нуди врвна здравствена грижа и во комфорот на вашиот дом. Доколку од која било причина, не сте во можност да дојдете во Болницата или да ги донесете вашите најблиски

Read More

Дневна болница „Д-р Органџиски“ – место каде нашиот персонал е целосно посветен на пациентот

Дневна болница „Д-р Органџиски“ – место каде нашиот тим e целосно посветен на пациентот Дневната болница е вид амбулантска установа која обезбедува интензивен медицински третман во текот на денот, а на пациентите им се дозволува да се вратат дома во вечерните часови. Позната е и како

Read More