Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Отворени гинеколошки операции

Отворени гинеколошки операции

Во случај кога не може да се изврши лапароскопска операција од разни причини , се преминува на отворена класична гинеколошка операција :

  • ендометриоза;
  •  фиброиди;
  •  цисти на јајниците;
  •  било која друга гинеколошка состојба која бара хируршка интервенција
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.