Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Лапароскопски операции

Лапароскопската хирургија

 • Нашата Болница нуди лапароскопска гинеколошка хирургија, подигајќи го женското здравје на повисоко ниво!
 • Лапароскопската хирургија, позната и како минимално инвазивна хирургија е најсовремена техника и вклучува користење на мали засеци и специјализирани инструменти за изведување на различни процедури со помала траума, намалени лузни и побрзо време на закрепнување.

Денес, скоро сите гинеколошки операции може да се изведат лапароскопски и тоа:

 • ендометриоза;
 • миоми;
 • цисти на јајниците;
 • било која друга гинеколошка состојба која бара хируршка интервенција…

  За таа цел, нашиот стручен тим од гинеколози е тука да обезбеди исклучителна нега, прилагодена на вашите потреби.
  Вашето здравје и благосостојба се од наша најголема важност, поради што инвестиравме во најсовремена опрема и составивме високо квалификуван тим од хирурзи, специјализирани за лапароскопски гинеколошки процедури.

Лапароскопска гинеколошка хирургија

Со лапароскопска гинеколошка хирургија, имаме цел да го подобриме вашето здравје, овозможувајќи предности за пациентките:

 • помалку крварење,
 • побрзо заздравување,
 • пократок престој во болница и
 • побрзо враќање на секојдневните обврски.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.