Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Донорски програм со донирани сперматозоиди

Азооспермија

  • Во случај на отсуство на сперматозоиди во ејакулатот и тестикуларното ткиво кај партнерот (азооспермија), паровите кои сакаат да имаат потомство се одлучуваат на ИН ВИТРО постапка со донирани сперматозоиди.
  • Причините се многубројни: вродени причини, повреди, од инфективен карактер, изложеност на висока темперетура и токсини, хормонски пореметувања и други …
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.