Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Закажете ваш термин или поставете прашање

Нашиот тим неуморно работи да одговори на сите ваши прашања,
а за подетални информации ве молиме посетете ја нашата болница

Адреса

Гоце Делчев 85/А
2000 Штип, С.Македонија

Контакт

моб: +389 78 393 757
тел: +389 32 393 757

Е-пошта

contact@organdziski.com
www.organdziski.com

Финансии

ana.todosievska@organdziski.com
2000 Штип, С.Македонија

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.