Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Донорски програм со донирани јајцеклетки

Донацијата на јајце-клетки

  • ИН ВИТРО постапка со донорски јајце-клетки се препорачува кај двојки каде што жените се соочуваат со проблеми од различен тип како: прерана менопауза, ендометриоза, имунолошки фактори, генетски или хромозомски аномалии, слаб квалитет на јајце-клетки, тешки хормонски пореметувањс како и кај жени кои во минатото биле подложни на хемотерапија.
  • Донацијата на јајце-клетки е анонимна за донорот и за реципиентот.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.