Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Отворена Болницата за гинекологија и акушерство „Д-р Органџиски“ – прва во Источна Македонија

Отворена Болницата за гинекологија и акушерство „Д-р Органџиски“ – прва во Источна Македонија На 29 јануари 2023 година, Истокот ја доби Новата специјализирана болница по гинекологија и акушерство „Д-р Органиџиски“. Свеченото отворање го означи почетокот на работата на Болницата и на Штип му го оправда епитетот

Read More