Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Една од најстарите родилки во Европа (59-годишна) е пациентка на д-р Стојан Органџиски

Една од најстарите родилки во Европа (59-годишна) е пациентка на д-р Стојан Органџиски На речиси 60 години се породи пациентка на д-р Стојан Органџиски, по успешно спроведена ин витро процедура. Здраво машко бебе дојде на свет со тежина од 3200 грама, зачнато кај нас, со следена

Read More