Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Животното дело на прим. д-р Ванчо Органџиски – тема во емисијата „Патот до успехот“

Животното дело на прим. д-р Ванчо Органџиски – тема во емисијата „Патот до успехот“ За почетоците, неискуството, личниот развојот, развојот на професионалната кариера и патот до првата приватна болница во Источна Македонија, прим. д-р Ванчо Органџиски зборуваше во емисијата „Патот до успехот“. Одлуката да стапне во

Read More

Болницата „Д-р Органџиски“ е добитник на Признание за најдоброто од Истокот во областа на здравството

Болницата „Д-р Органџиски“ е добитник на Признание за најдоброто од Истокот во областа на здравството Болницата „Д-р Органџиски“ беше меѓу најдоброто од Истокот на истоимената манифестација која ја организираа новинарите од Источниот Регион. Признанието за најдоброто од здравството припадна токму на Болницата „Д-р Органџиски“ поради долгогодишната

Read More