Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
 Дејанска

Верица Дејанска

фармацевтски техничар

Специјалност Medicine
Области на Експертиза
  • Cardiac Imaging – Non-invasive.
  • Cardiac Rehabilitation and Exercise.
  • Hypertrophic Cardiomyopathy.
  • Inherited Heart Diseases.

Верица Дејанска има завршено во СОУ ,,Јане Сандански” – Штип. Дипломира на Филолошки факултет, на Катедрата за англиски јазик и книжевност.
Работно искуство:
2005-2008, Аптека ,,Биофарм”;
2013-2023, ПЗУ ,,Зегин Фарм” – Штип.