Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
.Др. Ванчо Органџиски

Ванчо Органџиски 

Прим. Д-р, спец. гинеколог акушер

СпецијалностMedicine
Области на Експертиза 
  • Репродуктивна медицина
  • Ин витро оплодување
  • Оперативна гинекологија
  • Хистероскопија
  • Дијагностички методи колпоскопија
  • Фетална морфологија
  • Гинеколошки ултразвук
  • Акушерство