Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
 Караколева Јорданова

Николина Караколева Јорданова

медицинска сестра – анестетичар

СпецијалностMedicine
Области на Експертиза 

Николина Јорданова е анестезиолошка сестра во Болница Д-р Органџиски / Hospital Dr. Organdziski. Завршува средно медицинско училиште во СОУ ,,Јане Сандански” – Штип. Дипломира на Факултетот за медицински науки, ВЗШ при УГД – Штип. Има 9-годишно работно искуство во Клиничка болница – Штип, во Служба за анестезија, ренимација и интензивно лекување. Поседува Сертификат за завршена едукација за работа во Кома – центар на Клиника за неврохирургија – Скопје.