Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
. Ристе Бочваров Copy

Ристе Бочваров

Д-р, спец. гинеколог акушер

Специјалност Medicine
Области на Експертиза
  • Гинекологија
  • Акушерство

Д-р Ристе Бочваров специјалист гинеколог акушер со долгогодишно работно искуство.
Има работено во Германија во две болници Oberlausitz Kliniken Bautzen и Kliniken Nordoberpfalz-Weiden, во Бугарија Плевен и во Клиничка болница Штип. Огромно искуство со водење на нормално раѓање, породување со царски рез, гинеколошки операции, водење на нормална и ризична бременост.