Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Прием во вилата на претседателот Борис Тадиќ

Прием во вилата на претседателот Борис Тадиќ Д-р Стојан Органџиски и неговата сопруга, д-р Верица Органџиска, постојано ги надградуваат своите вештини и знаења. На 25.3.2011 година двајцата беа дел од Конгрес за хумана репродукција во Република Србија. По Конгресот пријателски беа пречекани на приемот во вилата

Read More

Животното дело на прим. д-р Ванчо Органџиски – тема во емисијата „Патот до успехот“

Животното дело на прим. д-р Ванчо Органџиски – тема во емисијата „Патот до успехот“ За почетоците, неискуството, личниот развојот, развојот на професионалната кариера и патот до првата приватна болница во Источна Македонија, прим. д-р Ванчо Органџиски зборуваше во емисијата „Патот до успехот“. Одлуката да стапне во

Read More