Ин Витро

Вашата желба за собствено дете е се уште неостварена. Ние ги остваруваме вашите соништа, ја создаваме вашата среќа и вашата иднина.

  • Ин витро фертилизација
  • Инсеминација
  • ИКСИ / ICSI
  • Криопрезервација
  • Потребни документи за Ин Витро оплодување
  • Најчесто поставувани прашања во врска со ИВФ процедурата

Прочитај повеќе

3
 на ембриони и сперматозоиди