Лабораторија

Лабораторијата располага со висококвалификуван кадар, како и со најсовремена лабораториска опрема од индустриските лидери „Roche Diagnostics“.

  • Најсовремена лабораториска опрема;
  • Висококвалификуван кадар;
  • Иновативни методи на лабораториска медицина.
  • Експертска грижа

Прочитај повеќе

3
LLETZ